• ферари

Лани „Ламборџини“ купиле 40 Бугари, а „Ферари“ 38

И во Бугарија интересот за хиперавтомобилите не стивнува, бидејќи минатата година возниот парк беше исполнет дури и со тркачки машини, кои чинат околу 7-8 милиони лева. 40 Бугари купиле Ламборџини во 2022 година, а 38 сега се горди сопственици на Ферари. Статистиката на сообраќајната полиција за регистрациите на автомобили во 2022 година покажува дека 11 …

Лани „Ламборџини“ купиле 40 Бугари, а „Ферари“ 38 Read More »