• тренинг

Совети и препораки со Виктор Шубески, личен тренер: Како до фит фигура пред одмор?

Виктор Шубески е дипломиран професор по физичко образование, спорт и здравје, ски инструктор и личен тренер. 24-годишниот спортист може да го најдете во вежбалницата „Project Fit“ во Скопје и со тоа да си го изградите летното тело или, пак, конечно да го започнете вашето „фитнес патување“. Ако некогаш сте биле во недоумица зошто се потребни …

Совети и препораки со Виктор Шубески, личен тренер: Како до фит фигура пред одмор? Read More »