• тесла

ФОТО | Илон Маск во нов конфликт со тинејџерот што му го „загорчува“ животот

Тинејџерот кој го следи приватниот авион Илон Маск има план Б ако милијардерот му го избрише профилот на Твитер. Џек Свини направи профил @ElonJet, кој ги следи движењата на приватниот авион на шефот на „Спејс Икс“ и „Тесла“. Исто така, објавува ажурирања на податоци во реално време, користејќи јавно достапни податоци. Ова 19-годишно момче доживеа …

ФОТО | Илон Маск во нов конфликт со тинејџерот што му го „загорчува“ животот Read More »