• Тел Авив

ВИДЕО | Драма на аеродромот во Тел Авив: Пронајдена неексплодирана бомба кај американски туристи

На туристи од САД, кои во својот багаж носеле и неексплодирана граната, им било дозволено да се качат во авион, по претресување од страна на безбедносниот персонал, соопшти управата на аеродромот „Бен Гурион” во Тел Авив, пишува „Ерусалим пост”. Американското семејство предизвикало тревога поради бомбата на главниот израелски аеродром, кога на безбедносните службеници им ја …

ВИДЕО | Драма на аеродромот во Тел Авив: Пронајдена неексплодирана бомба кај американски туристи Read More »