• стан

Една од најголемите ѕвезди на поранешна Југославија бега од стан во стан бидејќи нема пари да плати кирија

Една од најголемите поп ѕвезди во поранешна Југославија, пејачката Беби Дол, со вистинско име Драгана Шариќ, често има проблеми со станоиздавачите во чии станови живее како кираџија. „Не ме прашувајте за неа, ве молам! Секако дека ја познавам. Ѝ изнајмив стан. Немав добро искуство со неа како кираџија”, рекол еден од станоиздавачите кој и го …

Една од најголемите ѕвезди на поранешна Југославија бега од стан во стан бидејќи нема пари да плати кирија Read More »