• средства

Секое прваче во Општина Гази Баба ќе добие по 3.000 денари

Сите првачиња што од следната учебна година ќе започнат да следат настава во некое од основните училишта на територија на Општина Гази Баба, ќе добијат финансиска помош во висина од 3.000 денари. – Ги потпишав првите решенија со кои ќе исплатиме 3.000 денари на семејства кои имаат првоодделенче. Оваа мерка се спроведува за првпат во …

Секое прваче во Општина Гази Баба ќе добие по 3.000 денари Read More »