• реконструкција

Пенов најави реконструкција на Кардиолошката клиника во Охрид и на Институтот за дијализа во Струга

Министерот за локална самоуправа Ристо Пенов за 2023 година најавува проекти од поголемо регионално значење и поинаков приод во нивната реализација. Како што рече денеска на годишната владина конференција „Година на нови можности”, ќе се реконструираат Кардиолошката клиника во Охрид, Институтот за дијализа во Струга и Институтот за белодробни заболувања во Отешево. Во Ѓорче Петров …

Пенов најави реконструкција на Кардиолошката клиника во Охрид и на Институтот за дијализа во Струга Read More »