• Преспа

Шекеринска: Пари не се трошат на споменици, туку таму каде што се најпотребни

Преспа е најевропскиот регион во нашата држава. Регион, кој ги очекува најголемите европски фондови. Ама ги заслужи, бидејќи фондовите се пари, шанса за инфратсруктура, за решавање проблеми, истакна Радмила Шекеринска на вечерашниот митинг во Ресен, кој е дел од караванот на „Најдоброто за мојата општина”. Забележа дека до пред четири години, регионот бил комплетно занемарен …

Шекеринска: Пари не се трошат на споменици, туку таму каде што се најпотребни Read More »