• полицајци

Албанските криминалци поставиле камери на јавни места и преку нив ја следеле полицијата

Во Албанија во тек е акција за демонтирање на камери тајно поставени на јавни места од страна на криминални групи за да се следи движењето на полицијата. „Во рамки на акцијата „Криминални нишки”, полицијата во Тирана до сега демонтира и заплени 155 безбедносни камери поставени од криминални групи. Поради тоа, под истрага се 37 лица, …

Албанските криминалци поставиле камери на јавни места и преку нив ја следеле полицијата Read More »