• песна

ВИДЕО+ФОТО | Сè за Клинтон: Левински бара од Бијонсе да ги промени зборовите на песната од 2013 година

Откако пејачката Бијонсе (40) вети дека ќе ја замени спорната навреда од нејзината нова песна „Heated“, се огласи и Моника Левински (49), која исто така има предлог да ги смени стиховите на една од песните. Левински предложи стиховите кои зборуваат за нејзината афера со тогашниот американски претседател Бил Клинтон (75) да бидат отстранети од песната …

ВИДЕО+ФОТО | Сè за Клинтон: Левински бара од Бијонсе да ги промени зборовите на песната од 2013 година Read More »