• милијардери

ФОТО+ВИДЕО | Бункерот на милијардерите: Без покана, не може да отидете на овој остров

Индијан Крик е остров на богатите и славните кој се протега на 1,2 квадратен километар во заливот Бискејн во Мајами. Поради високата приватност и безбедност, но и профилот на луѓето кои поседуваат имоти на него, островот е наречен и „Бункер на милијардерите“, пишува „B92“. Сопственици на имотите се финансиски инвеститори, саудиски шеици, руски нафтени магнати, …

ФОТО+ВИДЕО | Бункерот на милијардерите: Без покана, не може да отидете на овој остров Read More »