• колумна

Солзи сами капат од кромидот

Додека си игравме индустријалци и додека мислевме само како да го пренатрупаме Скопје, па лежерно со соседот од тераса да може да си го подаваме врелото кафе, вистината нè заплисна в лице. Дојде во форма на кромид. Кромидот се продавал по 90 денари, а стигна и веста дека надминал стотка! Само поради тоа што наш …

Солзи сами капат од кромидот Read More »