• инвестиции

ВИДЕО | Вучиќ се пофали: Рекордни инвестиции од 3,9 милијарди евра во 2021 година

Српскиот претседател Александар Вучиќ им соопшти на граѓаните преку Инстаграм дека минатата година Србија ја заокружила со повисока стапка на директни странски инвестиции отколку претходната 2019  година која исто така била рекордна. Сега станува збор за инвестиции од 3,9 милијарди евра. „Мислам дека Рузвелт еднаш рече дека признанието, наградите и благодарноста им припаѓаат на оние …

ВИДЕО | Вучиќ се пофали: Рекордни инвестиции од 3,9 милијарди евра во 2021 година Read More »