• зелка

По богатата празнична трпеза време е за полесна храна: Овие намирници го чистат телото од маснотии!

Празниците се време на уживање во „тешка“ и мрсна храна. Изминативе денови на трпезите доминира калорична храна – месо, најразлични деликатеси, слатки, но и поголеми количини алкохол од вообичаеното. Сето тоа за многумина значи и внесување на големи количини на храна, а за да се реши проблемот со наталожените масти во организмот, потребно е менито …

По богатата празнична трпеза време е за полесна храна: Овие намирници го чистат телото од маснотии! Read More »