По долго боледување почина Владимир Змејковски еден од основачите на ВМРО-ДПМНЕ

Членови и симпатизери на партијата ВМРО-ДПМНЕ, како и почитувачи на Владимир Змејковски денеска преку социјалните мрежи се простуваат од него/ Фото: Фејсбук

По долго боледување почина Владимир Змејковски од Форумот на слободоумни патриоти и еден од основачите на ВМРО-ДПМНЕ.

Голем број членови и симпатизери на партијата, како и почитувачи на самиот Змејковски денеска преку социјалните мрежи се простуваат од него. 

Владимир Змејковски е брат на поранешниот долгогодишен функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Борис Змејковски.

 

Видео на денот