• ВМРО - ДПМНЕ

Душко Весковски: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува информации за реконструкцијата на улицата „Варшавска”

Фабрикуваните, нецелосните и непотпишани наводни документи со кои манипулира и обвинува ВМРО-ДПМНЕ не се однесуваат на предметната јавна набавка и истите се прикажуваат со цел да се креира конструкција за незаконско работење со цел моја лична дискредитација во пресрет на Локалните избори, изјави денеска генералниот директор на ЈП „Водовод и Канализација”, Душко Весковски. Весовски, во …

Душко Весковски: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува информации за реконструкцијата на улицата „Варшавска” Read More »