Голманот на Баерн си ќари 15 години помлада девојка

Мануел Ноер само четири месеци по разводот се заљуби и тоа во 15 години помлада студентка и ракометарка.

Еден од најдобрите голмани на денешницата, Мануел Ноер (34), не тагуваше многу по разводот со Нина (27) во јануари, четири месеци подоцна повторно се вљуби.

Новата избраничка на Ноер има само 19 години, нејзиното име е Аника и е студентка по моден менаџмент и професионална ракометарка, таа настапува во Хереберг. Аника веќе го напуштила домот и се вселила во домот на Ноер во Минхен.

Тоа што им падна во око на германските медиуми е дека Нина и Аника си личат и имаат идентично хоби, јавање на коњи.

Видео на денот