Виц на денот: Избор

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Две плавуши зборуваат:
– Леле, не знам како да си најдам маж…
– Како не знаеш? Ќе застанеш на улица и ќе викнеш „сите паметни на лево, сите убави на десно“!
– И?
– Е па, тој што ќе се збуни, тој е за тебе!

Видео на денот