• жежок

Милионите буквално му паднале од небо – Жежок камен вреден 1,5 милион евра му го пробил кровот и слетал во дневната

На сиромашниот Џошуа од Индонезија милионите буквално му паднале од небо… Џошуа, кој во животот досега изработувал ковчези, многу се уплашил и изненадил кога едно попладне огромен камен му го пробил кровот и упаднал во неговата дневна соба. Каменот бил многу жежок, раскажал Јошуа, па така тој и неговата жена со помош на мотики го …

Милионите буквално му паднале од небо – Жежок камен вреден 1,5 милион евра му го пробил кровот и слетал во дневната Read More »