Tag : жанета

Колумни

Има ли да ја нема Унијата?

Жанета Скерлев
Некои велат дека декемвриските избори ќе биле запаметени во историјата како, па, како историски. Прво, затоа што земјата потоа ќе излезе од Европската Унија, второ, затоа...
Ви Препорачуваме Колумни

Што да се прави кога не си на власт

Жанета Скерлев
За ова, не им беше тешко да се договорат. Сите дадоа по педесет фунти, макар што, според платите, навистина можеа и повеќе (скржавци низаедни, душата...