Tag : жабар

Вести Ви Препорачуваме Скопје Слободна ТВ

И по Жабарот, „Кај Жабар“ на највкусни ќебапчиња и плескавица „А-ла Жабар“

Јасмина Кантарџиева Димков
Легендарната кафеана „Кај Жабар“ е доказ дека само храната подготвена со мерак секогаш носи муштерии, и тоа онакви кои со задоволство повторно се враќаат, токму...
Ваш агол

Ја нема веќе фонтаната кај ЖАБАР! (ФОТО)

Слободен печат
Секој ден поминуваме оттука и секогаш има барем 2-3 луѓе кои пијат вода на фонтаната. Зошто ја извадија фонтаната? Во близина нема ниту една друга,...
Ваш агол Колумни

До кога ќе стојат дупките на мостот кај Жабар?

Слободен печат
Секој ден поминувам по овој мост. Дали е во ред едно од најфреквентните места во градот да биде вака изрешетано со дупки? Вчера беше уште...