• вработување

Компаниите во регионот со потешкотии наоѓаат соодветна работна сила по пандемијата

Оваа недела информираме за трендовите кои следат во пост пандемијата. Имено се повеќе од нашите клиенти имаат иста приказна во врска со промената на пазарот на сила по ударот на пандемијата. Имено многу од компаниите се соочуваат со потешкотии да најдат персонал кој ќе се согласи на враќање на работното темпо како пред пандемијата. Во …

Компаниите во регионот со потешкотии наоѓаат соодветна работна сила по пандемијата Read More »