• вили

Без водна дозвола вилите на „Радика“ не смееле ни да почнат да се градат!

Вилите на „Радика ресорт“ во Леуново немаат водостопанска согласност која е неопходен предуслов за отпочнување на изградба на објекти кои испуштаат води во животната средина со што е прекршен Законот за водите, дознава „Слободен Печат“. Од Министерството за животна средина информираат дека до нив никогаш не било доставено барање за издавање на водостопанска согласност, позната …

Без водна дозвола вилите на „Радика“ не смееле ни да почнат да се градат! Read More »