• викторијас сикрет

Ерин Хитертон, Ангелот на Викторија’с Сикрет, со шокантна изјава: „Користев апчиња за слабеење“

Ерин Хитертон изјави дека во периодот кога работеше како Ангел на „Victoria’s Secret“ земала апчиња за слабеење и си вбризгувала терапија од страв да не ја загуби работата со брендот. Во новиот документарен истражувачки подкаст наречен „Fallen Angel“, кој зборува за контроверзите и културното влијание на „Victoria’s Secret“, Ерин откри како превземала екстремни мерки за …

Ерин Хитертон, Ангелот на Викторија’с Сикрет, со шокантна изјава: „Користев апчиња за слабеење“ Read More »