• веапоска

Јалдз Веапоска за Слободен печат: Разочарана сум и лута, ова е криминал и ќе тужам додека да стигнам во Стразбур!

Медицинската сестра од Дебар Јалдз Веапоска за Слободен печат вели дека е крајно разочарана и лута што после 9 месеци стручната комисија составена да го ревидира нејзиниот третман во струшката болница, не успеала да најде пропусти во нејзиниот лекарски третман, иако од царскиот рез излезе без матка, јајник и бубрег. Таа е децидна дека веќе …

Јалдз Веапоска за Слободен печат: Разочарана сум и лута, ова е криминал и ќе тужам додека да стигнам во Стразбур! Read More »