• Вашето здравје

Процедура за разбивање камења во урогениталните зони со ласерски уред: Дали некогаш сте слушнале за литотрипсија?

Ви звучи сложено и непознато? Всушност станува збор за процедура за разбивање на камења (калкули) во урогениталните зони со помош на ласерски уред. Проблемот на постоење на наслаги најчесто од калциум, кои создаваат камени формации со различна големина е чест и може да биде многу непријатен и болен. Најчесто, освен со силни болки во долниот …

Процедура за разбивање камења во урогениталните зони со ласерски уред: Дали некогаш сте слушнале за литотрипсија? Read More »