• вашата

ФОТО | За Велигден вашата куќа мора да биде полна со цвеќе: Еве зошто!

За време на големиот верски празник Велигден, никако не заборавајте на декорацијата на домот.  Велигден се вели дека е еден од најголемите и најрадосните христијански празници. Велигден е симбол на победата на животот над смртта, симбол на љубовта, симбол на преродбата, симбол на победата на светлината над темнината. Водени од таа логика, дозволете си за Велигден да му …

ФОТО | За Велигден вашата куќа мора да биде полна со цвеќе: Еве зошто! Read More »