• ваквина

Бугарија отвора два пункта за вакцинација на македонски граѓани

Државјаните на Македонија од утре ќе можат да примат вакцина против ковид-19 на двата пункта што Бугарија ги отвори во меѓуграничната зона на два гранични премина со Македонија, и тоа Станке Лисичково – Делчево и Златарево – Ново Село, објави Дојче Веле. Со оглед на тоа дека двата пункта се наоѓаат во меѓуграничната зона, луѓето …

Бугарија отвора два пункта за вакцинација на македонски граѓани Read More »