Tag : ужинки

Жена Здравје Магазин

Здрави ужинки кои ќе ви го намалат апетитот и ќе ви помогнат да ослабите

Слободен печат
Погледнете кои намирници се идеални мали, но вкусни ужинки кога сакате да ја доведете линијата до совршенство… Сите кои сакаат да се ослободат од вишокот...
Вести Скопје

Карпош ќе ги укине бесплатните ужинки за основците?

Алек Стојковски
Родителите на децата од основните училишта „Вера Циривири-Трена“, „Јан Амос Коменски“ и „Христијан Тодоровски-Карпош“ се жалат дека и покрај тоа што треба да бидат бесплатни...