Tag : Универзална сала нема да се руши

Вести Ви Препорачуваме Скопје

ИНТЕРВЈУ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ: Универзална сала нема да се руши!

Разговараше Мирослава Бурнс
Универзалната сала како културно обележје на главниот град и како објект на современата македонска култура со кое јавноста има длабока емотивна конекција, деновиве е во...