• украси

ФОТО | Магична празнична декорација: Погледнете како луѓето во светот го украсуваат домот за Велигден

Велигден е на самиот праг… Погледнете како семејствата ширум светот го украсуваат својот дом за најголемиот христијански празник и слободно украдете некоја идеја. Покрај традиционалното фарбање на јајцата, тоа што сигурно ќе придонесе за празничната атмосфера и да ја подигне на повисоко ниво е велигденската декорација. Не се плашете дека за тоа мора да потрошите …

ФОТО | Магична празнична декорација: Погледнете како луѓето во светот го украсуваат домот за Велигден Read More »