• уким

Јанкуловски: Со пунктот на УКИМ ќе се забрза процесот на вакцинација на студентите

Ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј”, проф.д-р Никола Јанкуловски денеска соопшти дека целта на новиот пункт за вакцинација е за да се олесни и забрза процесот на вакцинација на студентите и вработените на Универзитетот во Скопје. Пунктот ќе биде отворен до крајот на оваа недела во кампусот на општествените науки на приземјето на Економскиот факултет. Веќе е …

Јанкуловски: Со пунктот на УКИМ ќе се забрза процесот на вакцинација на студентите Read More »