• угостителство

Владата со реакција: Кујнскиот прибор не е наменет само за потребите на Владата, туку за сите државни институции

Јавната набавка се однесува на потрошен кујнски материјал за потребите на сите државни институции, вклучително Претседателот на државата, Собранието и владините институции, како и за сите посети на странски делегации во Република Северна Македонија, реагираат од Владата по објавата дека Службата за општи и заеднички работи ја подновувава владината кујна со нов прибор за угостителство …

Владата со реакција: Кујнскиот прибор не е наменет само за потребите на Владата, туку за сите државни институции Read More »