• ученик

ВИДЕО: Хрват со денови седи со синот пред училиште бидејќи не дозволува детето да носи маска

Хрват и неговиот син, ученик во осмо одделение во основно училиште, престојуваат пред училиштето во Загорје, бидејќи не сака неговиот син да носи маска од влезот во училиштето до влезот во училницата, пренесува Индекс. Ученикот не е на настава веќе две недели, а вчера бил пред училиштето со својот татко. Во неколку наврати се обидувал …

ВИДЕО: Хрват со денови седи со синот пред училиште бидејќи не дозволува детето да носи маска Read More »