• турнир

Вардар 1961 ќе учествува на меѓународниот турнир „Хумел Куп“ во Германија

Најавениот „Хумел Куп“ на кој ќе настапи Вардар 1961 ќе се одржи на 21 и 22 август во Магдебург, Германија. Покрај „црвено-црните“ на турнирот ќе учествуваат уште екипите на Магдебург (Германија), Горење (Словенија) и на Хослтебро (Данска). На 21 август ќе се играат полуфиналните натпревари, а следниот ден, на 22 август ќе се играат мечевите …

Вардар 1961 ќе учествува на меѓународниот турнир „Хумел Куп“ во Германија Read More »