• туристи

Туристите решија: Ова се најдобрите дестинации во светот!

Познатиот сајт со информации за патувања низ светот „TripAdvisor“ ја објави листата на омилената дестинација во светот за 2022 година. Меѓу десетте најдобри дестинации во светот кои туристите сакаат да ги посетат во 2022 година доминират и бројни европски градови, но и тропски места. На врвот на листата е најголемиот и најнаселен град во Обединетите …

Туристите решија: Ова се најдобрите дестинации во светот! Read More »