црево Archives - Слободен печат

Tag : црево

Здравје Магазин

Стар рецепт за целосно чистење на дебелото црево: Исфрлете ја слузта, отпадот и паразитите за три недели! (РЕЦЕПТ)

Слободен печат
Знаете како велат: „Од стомакот се почнува“! Ви претставуваме рецепт со чија помош за три недели во целост ќе ја отстраните повеќегодишната наталожена слуз, фекалниот...
Вести Македонија

Во „Клиничката болница Аџибадем Систина” започна со работа Конференција за Колоректален канцер

Слободен печат
Само минатата 2018 година, биле регистрирани околу 1.8 милиони нови случаи на заболени од карцином на дебелото црево и ректумот во светот. Популација со највисок...
Вести Македонија

Меѓународна конференција за рано откривање рак на дебело црево

МИА Агенција
Меѓународна конференција за рано откривање рак на ректум и дебело црево ќе се одржи денеска во клиничката болница „Аџибадем Систина”. Фокусот на конференцијата ќе биде...