• тројка

ФОТО | Родила тројка и починала за десет дена: Таткото ја открива болната вистина

Кога Каси и Џои од Канзас Сити се запознале и се за вљубиле еден во друг, помислиле дека тоа ќе трае вечно. Среќните моменти продолжиле да се нижат, а во 2016 година станале родители на три бебиња. Во 2015 година добиле среќна веста дека ќе добијат тројка, иако веќе биле родители две постари ќерки, Клои …

ФОТО | Родила тројка и починала за десет дена: Таткото ја открива болната вистина Read More »