• третман

Гевгелискиот совет: Да се поништи дозволата за складирање и третман на отпад на фирмата „GO Waste Solution”

 Согласно планот и Законот за управување со отпад на вчерашната седница на која он лајн учествуваше и директорката на Државниот инспекторат за животна средина, Ана Петровска, гевгелискиот Совет даде негативно мислење за потребата од издавање потврда на компанијата „GO Waste Solution” од Скопје за складирање и третман на отпад во комплексот на поранешна „Керамика” во …

Гевгелискиот совет: Да се поништи дозволата за складирање и третман на отпад на фирмата „GO Waste Solution” Read More »