трета светска војна Archives - Слободен печат

Tag : трета светска војна

Вести Планета

Илуминатите се подготвуваат за Трета светска војна

Слободен печат
Илуминатите со години се тема за која зборуваат теоретичарите на заговор ширум целиот свет. Сега кога сфатија дека нивните планови не одат онака како што...
Вести Планета

АМЕРИКАНСКИ ПРОФЕСОР ПРЕДУПРЕДУВА: Може да дојде до Трета светска војна, но не од Блискиот исток!

Слободен печат
Американски професор во своја анализа за односите помеѓу Русија и САД, рече дека ако навистина дојде до Трета светска војна,таа нема да избие на Блискиот...