• траума

ФОТО | Принцот Хари отворено за вечната траума: Ниедно дете не треба да оди позади ковчегот на својата мајка!

Смртта на принцезата Дијана ги одбележа принцовите Хари и Вилијам и нивната болка во справувањето со загубата секој ја доживеал на различен начин.  Но, принцот Хари откако се „ослободи“ од службената обврска да биде тивок член на кралското семејство, сепак ја сподели емоцијата за себеси со јавноста. Принцот во една прилика уште во 2017 откри …

ФОТО | Принцот Хари отворено за вечната траума: Ниедно дете не треба да оди позади ковчегот на својата мајка! Read More »