• трансплатација

Промовирано шибенско-македонско пиво во чест на кардиохирурзите кои ја извршија првата трансплантација на срце во државава

Во Шибеник денеска е промовирано првото шибенско-македонско пиво „Herz”, како резултат на соработката, знаењето и искуството на искусните крафт мајстори на пивото од пиварите Pivovara 022 Ведран и Лука Шкугор од Шибеник и Pivovara HotchPoch Скопје / Загреб, Круме Ивановски и Димитрие Јовановски од Скопје. Тие произведоа пиво со хумана порака за подигањето на свеста …

Промовирано шибенско-македонско пиво во чест на кардиохирурзите кои ја извршија првата трансплантација на срце во државава Read More »