• Тоше Проески

На 29 јуни ќе се одржи хуманитарен концерт во Спомен-куќата на Тоше Проески

Во амфитеатарот на Спомен-куќата на Тоше Проески во Крушево, на 29 јуни ќе се одржи хуманитарниот концерт насловен „Детска насмевка за овој свет“. Тоа е ден што е особено значаен за Тоше, посебен ден во неговата кариера, ден на кој е одржан неговиот прв концерт на Градски стадион, кој сега е именуван по него. Безвременските …

На 29 јуни ќе се одржи хуманитарен концерт во Спомен-куќата на Тоше Проески Read More »