• Температура

Храна која го „лади“ телото: 9 намирници кои ќе ви помогнат полесно да го преживеете „Луцифер“

Во текот на летните месеци климатските услови се менуваат, па затоа е многу важно исхраната да се усогласи со високите температури. За жешките летни денови треба да избираме неколку намирници кои се сметаат за лесна храна и кои го „ладат“ нашето тело. Кога живата на термометарот ќе почне да покажува температура над 25 степени, многу …

Храна која го „лади“ телото: 9 намирници кои ќе ви помогнат полесно да го преживеете „Луцифер“ Read More »