• телото

Трагедија на Паличко Езеро: Се удавил маж, телото сѐ уште не е пронајдено

На езерото Палич кај Суботица, денес околу 18 часот маж исчезнал во водата и неговото тело сѐ уште не е пронајдено. Од полицијата во Суботица велат дека едно лице кај Машкиот штранд на Палич викал помош, а потоа исчезнал. – Со увидот е утврдено дека во близина на викенд населбата, на оддалеченост од 50 метри …

Трагедија на Паличко Езеро: Се удавил маж, телото сѐ уште не е пронајдено Read More »