• тела

Директорот на судска медицина: Видов 44 целосни тела и делови од тело

Директорот на институтот за судска медицина доктор Александар Станков во телефонска изјава за „Слободен печат“ вели дека завршени се 44 обдукции на целосни тела, но и делови од тело, за кои со понатамошна ДНК анализа ќе се утврди дали припаѓаат на 44-те лица или се дел од 45-то тело. Бугарското обвинителство изјави дека на местото …

Директорот на судска медицина: Видов 44 целосни тела и делови од тело Read More »