Tag : светло

Забава Магазин

Зошто е подобро да имате секс со запалено светло? Ова се 7-те предности!

Васко Спасоски
Со вклучувањето на светлата, всушност се изложувате на вашиот партнер, создавајќи поголемо ниво на доверба меѓу вас и подобро се запознавате, тврдат психолозите. Исто така,...
Ваш агол

Зона на самракот во Карпош 1

Слободен печат
Наш читател од населбата Карпош 1 ни испрати фотографии на кои се гледа дека улиците се во мрак. Според читателот станува збор за улиците Гиго...
Еспресо Мода

Зошто најмоќните жени во светот за Велигден носеа иста боја: Што порачува пастелно сината боја?

Слободен печат
Оваа боја е симбол за мудрост, разбирање и посветеност, но и сериозност и побожност… Минатиот викенд ширум светот се обележа прославата на католичкиот Велигден. Според...