Tag : светлина

Магазин Магазин слајдер Семејство

Сите ги спуштаме ролетните кога ќе блесне сонцето: После ова повеќе нема ни да помислите да ја затемните собата

Слободен печат
Сонцето е многу корисно и тоа не само поради витаминот Д, туку и ги убива бактериите во собата. Истражувачите од Универзитетот во Орегон во три...
Живот Магазин Магазин слајдер

Пие човечка крв, избегнува светлина и работи од 9 до 17: Тврди дека е вампир стар 600 години (ФОТО)

Слободен печат
Лилит Вампир (27) од Лондон тврди дека е вампир стар 600 години, па така таа избегнува сончева светлина и пие крв. Поради необичниот начин на...