• свадба

ВИДЕО | Снаа и свекрва се скарале на денот на свадбата: На чија страна е младоженецот?

Во Соединети Американски Држави за време на свадбена церемонија љубоморна мајка (чие име не е познато) ја прекинала венчавката на нејзиниот син Џон Лерби поради наводната омраза кон нејзината идна снаа Ана со цел да ги спречи да се венчаат на сите можни начини. Меѓутоа, нејзиниот план пропадна. Според зборовите на сестрата на невестата, свекрвата никогаш не ја сакала …

ВИДЕО | Снаа и свекрва се скарале на денот на свадбата: На чија страна е младоженецот? Read More »