ТАГОВИ Posts tagged with "св климент"

Tag: св климент

Колумни

Џорџ Сорос нè прислушува

Ненад Јовановиќ Сè што ние во Македонија зборуваме, еден човек слуша и снима. Нè слуша и снима без разлика каде се наоѓаме, во стан, во...

Придружете ни се Facebook